Сватбена организация

Време е за сватба. Знаете в детайли как искате да изглежда Вашият сватбен ден. Може да е приказна градинска сватба като по филмите, царствена бална зала или просто подпис на плажа с най-близките приятели…

При всички положения най-важно е кой ще пренесе мечтите Ви в реалността и колко точно ще струва това. Професионалният сватбен агент е прекалено скъп, а вече сте гледали как се проваля сватбата на Ваш близък, само защото се е доверил на приятели, които “правят сватби”. Истината е, че имате нужда от човек с опит и поглед върху организацията на сватбени тържества, който може да Ви даде ценни съвети и насоки, да Ви помогне да оползотворите сватбения бюджет по възможно най-правилния за Вашата мечтана приказка начин. Трябва Ви професионален сватбен консултант.

Благодарение на дългогодишния си опит и богатия асортимент от услуги, с които се занимаваме ние вече години наред, правим тази консултация напълно безплатно за всеки наш клиент. Искаме не просто да ви улесним с организацията и хилядите детайли в нея, а и да гарантираме вашето спокойствие и безгрижни усмивки на сватбата. За нас е важно да усетите приятната емоция на празника, а ние имаме грижата да я запечатаме във вечността.

При нас ще получите точно това – напълно сработен екип от сватбен фотограф, оператор, DJ (диджей) и водещ за Вашата сватба.

сватбен фотограф

Как би изглеждал Вашият сватбен ден

видеозаснемане на сватби

Разгледайте нашите специални предложения

Вземи отстъпка сега

Грабни с -50% отстъпка ефектно осветление

Виж повече

Get discount now

Spectacular lighting now 50% off

See more