Сватбена организация

Време е за сватба. Знаете в детайли как искате да изглежда Вашият сватбен ден. Може да е приказна градинска сватба като по филмите, царствена бална зала или просто подпис на плажа с най-близките приятели…

При всички положения най-важно е кой ще пренесе мечтите Ви в реалността и колко точно ще струва това. Професионалният сватбен агент е прекалено скъп, а вече сте гледали как се проваля сватбата на Ваш близък, само защото се е доверил на приятели, които “правят сватби”. Истината е, че имате нужда от човек с опит и поглед върху организацията на сватбени тържества, който може да Ви даде ценни съвети и насоки, да Ви помогне да оползотворите сватбения бюджет по възможно най-правилния за Вашата мечтана приказка начин. Трябва Ви професионален сватбен консултант.

Благодарение на дългогодишния си опит и богатия асортимент от услуги, с които се занимаваме ние вече години наред, правим тази консултация напълно безплатно за всеки наш клиент. Искаме не просто да ви улесним с организацията и хилядите детайли в нея, а и да гарантираме вашето спокойствие и безгрижни усмивки на сватбата. За нас е важно да усетите приятната емоция на празника, а ние имаме грижата да я запечатаме във вечността.

При нас ще получите точно това – напълно сработен екип от сватбен фотограф, оператор, DJ (диджей) и водещ за Вашата сватба.

сватбен фотограф

Как би изглеждал Вашият сватбен ден

видеозаснемане на сватби

Разгледайте нашите специални предложения

Вземи отстъпка сега

ПОДАРЪК Ефектно осветление на стойност 700 лв.

Виж повече

Get discount now

GIFT Spectacular lighting at the cost of 700 BGN

See more