Сватбен диджей и водещ за сватба

Наемайки водещ и сватбен диджей за сватбата си от нас, Вие ще гарантирате не само щурото парти в късните часове, но и високия стил на събитието преди това.

Добрият сватбен диджей е ключов за Вашата сватба

Ролята на диджея е изключително важна за сватбеното тържество. Не подценявайте функцията му, мислейки си, че всеки, който пуска музика в заведение, може да бъде DJ на сватбата им. В действителност изобщо не е толкова просто и затова не бива да оставяте празника си в ръцете на аматьор.

Добрият сватбен диджей се отличава доста от дисководещите, работещи с определени стилове музика по дискотеките. Той е наясно с всички ритуали и игри, които биха могли да присъстват на Вашето сватбено тържество. Изключително важно е да има опит, за да може да Ви даде насоки още на предварителните срещи, на които обсъждате изготвянето на Вашия сватбен сценарий.

 

Водещ за сватба, който владее аудиторията

Самото словосъчетание „водещ за сватба“ подсказва, че той трябва да умее да говори с правилна интонация по микрофона и да е наясно как да поднесе случващото се по интересен за гостите начин, без обаче да преминава границата на подходящото за повода отношение. За да не се стига дотам, трябва да се спрете на добър водещ на сватба, който има опит с публика и определено знае как да я владее!

 

Висококачествено професионално оборудване

Друг ключов момент е, че професионалният DJ за сватба трябва да използва качествена техника и да умее да работи с нея. Това също оказва голямо значение върху цената, която плащате за услугата. Важно е Вашият DJ за сватба да има богата фонотека с разнообразна музика за сватба. Добре е да е наясно и с фолклора ни, защото на всяка сватба, наред с другите танци, се играят и хора.

 

Отлична организация и професионализъм

Добрият диджей за сватба има ключова роля за сватбата. Неговата работа не се изчерпва само с пускане на подходяща музика и водене на тържеството. Негова задача е и да следи дали всичко се случва по график. Редно е да предупреждава булката и младоженеца преди всеки ритуал и да следи дали те присъстват в залата. Трябва да говори с фотографа, видеооператора и персонала на заведението преди да вземе микрофона и да обяви следващо събитие.

 

Без компромис с качеството

Поради факта, че това е интересна и креативна професия, има много диджеи, чиито услуги ще откриете на пазара. Важно е обаче да изберете такъв, който не прави компромиси с качеството на своята работа. Тук се включва организация, техника, умения за интеракция с публиката и младоженците. Не се водете по цената, била тя по-ниска или по-висока, а по собственото си усещане към човека, щом направите лична среща с него.

Висококвалифицирани и опитни DJ за сватба

Наемайки водещ за сватба от нас, Вие можете да сте сигурни, че той е преминал задължителното обучение в нашата фирма. Служителите ни разполагат с качествена професионална техника, с която са добре запознати и от чиято пълна функционалност могат да се възползват.

Освен това предлагаме и възможност за наемане на водещ на изнесен ритуал. В този случай се възползваме от услугите на актриса, която го води, а не се превежда от водещия на партито. Ритуалът в този случай е фиктивен.

Избраният сватбен диджей ще има и богата фонотека и интернет, ако мястото го позволява (необходима е 3G мрежа). Ще следи дали всички присъстват преди да обяви даден ритуал. Разбира се, ще бъдат организирани и предварителни срещи, на които заедно да изготвите Вашия сватбен сценарий.

Сватбени пакети за Вашата незабравима сватба

Препоръчваме нашите сватбени пакети, с които ще си спестите време и пари, а и най-вече – ще получите сработен екип от професионалисти. В тях са включени и услуги като видеозаснемане на сватбата, осветление и сватбен фотограф. Това Ви гарантира, че ще можете да се насладите на страхотния купон отново и отново!

сватбен диджей

Как би изглеждал Вашият сватбен ден

водещ за сватба

Разгледайте нашите специални предложения

Вземи отстъпка сега

Грабни с -50% отстъпка ефектно осветление

Виж повече

Get discount now

Spectacular lighting now 50% off

See more