Сватбен диджей

Взимайки водещ и сватбен диджей за сватбата Ви от нас, Вие ще гарантирате не само щурото парти в късните часове, но и високия стил на събитието преди това.

Добрият сватбен диджей е ключов за Вашата сватба

Ролята на диджея е изключително важна за сватбеното тържество. Някои хора подценяват функцията му и си мислят, че всеки, който пуска музика в заведение, може да бъде DJ на сватбата им. За съжаление, не е толкова просто. Добрият сватбен диджей се отличава доста от дисководещите, работещи с определени стилове музика по дискотеките. Първият много важен момент е, че той трябва да е наясно с всички ритуали и игри, които биха могли да присъстват на Вашето сватбено тържество. Добре е да има опит, за да може да Ви даде насоки още на предварителните срещи, на които обсъждате сценария.

Самата дума дисководещ подсказва, че той трябва да умее да говори с правилна интонация по микрофона и да е наясно как да поднесе нещата, които се случват, така че да са интересни на гостите, без обаче да се преминава границата и да се стига нивото на тези така наречени „диджеи“, които просто сипят простотии и смятат, че това е интересно за хората. Такова нещо би могло доста да принизи нивото и на една иначе добре организирана сватба.

Висококачествено професионално оборудване

Друг ключов момент е, че професионалният DJ за сватба трябва да използва качествена техника и да умее да работи с нея. Това също оказва голямо значение върху цената, която плащате за услугата. Важно е Вашият DJ за сватба да има богата и разнообразна фонотека, която да познава. Добре е да е наясно и с фолклора ни, защото на всяка сватба, наред с другите танци, присъстват и хора.

Отлична организация и професионализъм

Работата на професионалния сватбен диджей не се изчерпва само с пускане на подходяща музика и водене на тържеството. Негова задача е и да следи дали всичко се случва по график. Редно е да предупреждава булката и младоженеца преди всеки ритуал и да следи дали те присъстват в залата. Би трябвало да говори с фотографа, видеооператора и персонала на заведението преди да грабне микрофона и да обяви, че нещо се случва.

Без компромис с качеството

За съжаление, при нас са разказвали доста неприятни истории и критики за диджеи. Най-масовата причина за това е, че младоженците са се обърнали към някой техен познат, който е „правил сватби“. Други пък решават да спестят 50-100 лв. и оставят тържеството, в което са вложили стотици пъти повече, в ръцете на случаен човек, който заработва допълнително през уикендите. Ние сме убедени, че всички тези хора, ако бяха взели професионален сватбен диджей, щяха единствено да се хвалят със сватбата си.

Висококвалифицирани и опитни DJ за сватба

Взимайки дисководещ за сватбата Ви от нас, Вие можете да сте сигурни, че той ще е преминал задължителното обучение в нашата фирма. Ще дойде с качествена професионална техника, с която е работил много пъти, и е запознат с пълната ѝ функционалност. Ще има богата фонотека и интернет, ако мястото го позволява (необходима е 3G мрежа). Ще следи дали всички присъстват преди да обяви даден ритуал. Със сигурност на предварителните срещи ще се видим лично, така че заедно да изготвим Вашия сватбен сценарий.

Сватбени пакети за Вашата незабравима сватба

Препоръчваме нашите сватбени пакети не просто защото ще Ви спестят време и пари, а и защото по този начин получавате сработен екип от професионалисти. В тях са включени и услуги като видеозаснемане на сватбата, осветление и сватбен фотограф. Това Ви гарантира, че ще можете да се насладите на страхотния купон отново и отново.

сватбен фотограф

Как би изглеждал Вашият сватбен ден

видеозаснемане на сватби

Разгледайте нашите специални предложения

Вземи отстъпка сега

Грабни с -50% отстъпка ефектно осветление

Виж повече

Get discount now

Spectacular lighting now 50% off

See more