Ефектно осветление

Ефектното осветление е една от услугите, която все по-често намира място на сватбеното тържество. Никога не е имало съмнение, че резултатът от нея е удивителен. Проблемът беше, че цената на тази услуга предизвикваше същата реакция – удивление. С навлизането и развитието на LED технологиите вече дискотечно осветление могат да си позволят все повече двойки. То безспорно е един от най-добрите начини да създадете незабравимо парти настроение и да впечатлите всички гости.

Истината е, че осветлението в базовия си вариант е поизгодно от втори фотограф или втори оператор и няма овъртайм. То обаче променя изключително много и снимките, и видеото от сватбата Ви. Всъщност то прави доста повече – помага на гостите от толкова различни възрасти да се отпуснат, успява да създаде едно естествено парти настроение дори в найтежките ресторанти и променя всеки кадър дори да е заснет с телефон от гост в залата.

Концепцията за ефектно осветление се изготвя съвсем индивидуално за всяка зала, независимо, че има и доста общи елементи. Най-важното, което трябва да следите при наемането на ефектно осветление е да има отделен човек, който да го управлява през цялото сватбено тържество – осветител. В противен случай дори много скъпа техника ще попречи на това да имате красиви снимки и клип от сватбения ден. Причината е, че никой не иска да гледа лицето си синьолилаво и с фигурки по време на официалните моменти.

Управлението трябва да бъде в тон с музиката, ситуацията и цветовата тема на сватбата избрана от младоженците или декоратора. За ритуалите и речите има само един избор – хубаво бяло с температура отговаряща на осветлението на залата (2700К-5500К), с което да помогнем за по-високо качество на филма, трейлъра и снимките от сватбата Ви.

 От всичко казано до момента Ви става ясно, че цената на едно решение за ефектно осветление може да варира доста спрямо ресторанта и изискванията на младоженците. Все пак има комбинации, които в различна подредба и начин на монтаж имат силен ефект във всяка една зала. Нашата концепция за ефектно осветление включва две различни по вид пушек машини, парове даващи основната светлина и набор ефекти тествани в над 100 зали и градини в България, и извън нея. Занимаваме се с ефектно осветление на сватбени тържества вече 7 години и в това време сме променяли и изчистили тази концепция няколко пъти.

Комбинацията, която сме включили в пакета “Magic Day” има като основни акценти:

  • да се подсили в голяма степен украсата и ефектното осветление да послужи като интериорно, но с цвета избран за тема на сватбата · да има хубаво бяло на дансинга, което да помага на сватбения фотограф и видеооператора
  • да изненадаме всички гости с магичен пушек на първия сватбен танц
  • да имаме хубави ефекти и програми и с едно натискане на копчето да превърнем тежкия ресторант в приятно парти място.

Все пак е важно да се каже, че в една идея за ефектно осветление винаги може да се добави още. Така че ако имате допълнителен бюджет и по-специални изисквания, можем да развием нашата допълнително и индивидуално за Вашата сватба.

сватбен фотограф

Как би изглеждал Вашият сватбен ден

видеозаснемане на сватби

Разгледайте нашите специални предложения

Вземи отстъпка сега

Грабни с -50% отстъпка ефектно осветление

Виж повече

Get discount now

Spectacular lighting now 50% off

See more