Зa Cватби

Време е за сватба. Знаете в детайли как искате да изглежда Вашият сватбен ден. Може да е приказна градинска сватба като по филмите, царствена бална зала или просто подпис на плажа с най-близките приятели…

При всички положения най-важно е кой ще пренесе мечтите Ви в реалността и колко точно ще струва това. Професионалният сватбен агент е прекалено скъп, а вече сте гледали как се проваля сватбата на Ваш близък, само защото се е доверил на приятели, които “правят сватби”. Истината е, че имате нужда от човек с опит и поглед върху организацията на сватбени тържества, който може да Ви даде ценни съвети и насоки, да Ви помогне да оползотворите сватбения бюджет по възможно най-правилния за Вашата мечтана приказка начин. Трябва Ви професионален сватбен консултант.

Благодарение на дългогодишния си опит ние от Philipoff Events предлагаме тази консултация напълно безплатно за всеки наш клиент. Предлагаме различни услуги – видеозаснемане, осветление, диджей, сватбен фотограф, които вече години наред радват бъдещите младоженци. Искаме не просто да Ви улесним с организацията и хилядите детайли в нея, а и да гарантираме Вашето спокойствие и безгрижни усмивки на сватбата. За нас е важно да усетите приятната емоция на празника, а ние имаме грижата да я запечатаме във вечността.

Вземи отстъпка сега

-10% на всички пакети и услуги за сватби през 2022 г.

Виж повече

ПОДАРЪК Ефектно осветление на стойност 700 лв.

Виж повече

Get discount now

10% OFF of all wedding packages and services in 2022

See more

GIFT Spectacular lighting at the cost of 700 BGN

See more