Зa Cватби

Време е за сватба. Знаеш в детайли как искаш да изглежда твоят сватбен ден. Може да е приказна градинска сватба като от филмите, царствена бална зала, или просто подпис на плажа с най-близките си приятели…

При всички полжения най-важно е кой ще пренесе мечтите ти в реалността и колко точно ще струва това. Професионалният сватбен агент е прекалено скъп, а вече си гледала как се проваля сватбата на твоя близка само защото се е доверила на приятели, които “правят сватби”. Истината е, че имаш нужда от човек с опит и поглед върху организацията на сватбени тържества, който може да даде ценни съвети и насоки, който може да ти помогне да оползотвориш сватбения бюджет по възможно най-правилният за твоята мечтана приказка, начин. Трябва ти професионален сватбен консултант.

Благодарение на дългогодишния си опит и богатия асортимент от услуги, с които се занимаваме ние, вече години наред, правим тази консултация напълно безплатно за всеки наш клиент. Искаме не просто да ви улесним с организацията и хилядите детайли в нея, а и да гарантираме вашето спокойствие и безгрижни усмивки на сватбата. За нас е важно да усетите приятната емоция на празника, а ние имаме грижата да я запечатаме във вечността.

Вземи отстъпка сега

-10% на всички пакети и услуги за сватби през 2022 г.

Виж повече

ПОДАРЪК Ефектно осветление на стойност 700 лв.

Виж повече

Get discount now

10% OFF of all wedding packages and services in 2022

See more

GIFT Spectacular lighting at the cost of 700 BGN

See more