Зa Cватби

Време е за сватба. Знаете в детайли как искате да изглежда Вашият сватбен ден. Може да е приказна градинска сватба като по филмите, царствена бална зала или просто подпис на плажа с най-близките приятели…

При всички положения най-важно е кой ще пренесе мечтите Ви в реалността и колко точно ще струва това. Професионалният сватбен агент е прекалено скъп, а вече сте гледали как се проваля сватбата на Ваш близък, само защото се е доверил на приятели, които “правят сватби”. Истината е, че имате нужда от човек с опит и поглед върху организацията на сватбени тържества, който може да Ви даде ценни съвети и насоки, да Ви помогне да оползотворите сватбения бюджет по възможно най-правилния за Вашата мечтана приказка начин. Трябва Ви професионален сватбен консултант.

Благодарение на дългогодишния си опит ние от Philipoff Events предлагаме тази консултация напълно безплатно за всеки наш клиент. Предлагаме различни услуги – видеозаснемане, осветление, диджей, сватбен фотограф, които вече години наред радват бъдещите младоженци. Искаме не просто да Ви улесним с организацията и хилядите детайли в нея, а и да гарантираме Вашето спокойствие и безгрижни усмивки на сватбата. За нас е важно да усетите приятната емоция на празника, а ние имаме грижата да я запечатаме във вечността.

Вземи отстъпка сега

Грабни с -50% отстъпка ефектно осветление

Виж повече

Get discount now

Spectacular lighting now 50% off

See more